[Bug] Glitches when remuxing

Free video converter, convert from any format to any format, mkv to avi, m2ts to avi, mp4, h264, mts, wmv, mov, DVD, etc.

Moderators: Maggie, JJ, ckhouston, Phil, Forum admin

Post Reply
djnice
Posts: 11
Joined: Thu Mar 12, 2015 7:41 am

[Bug] Glitches when remuxing

Post by djnice » Fri May 01, 2015 8:21 pm

My configuration:
Windows 7 64 bit, ConvertXtoVideo 1.6.0.4

When I remux an MTS file (1920x1080 50p), glitches appears on the top of the picture. When I use tsMuxeR or MultiAVCHD, there are no glitches.
I tested the resulted bluray disc in a Samsung BD-H6500 player and the audio is out of sync. When I tested with PowerDVD, the audio is OK. :roll:

This is the original MTS file (Sony DSC-HX9V camera):
http://www.kimo-soft.hu/remuxing/test.mts

This is the remuxed file (ConvertXtoVideo):
http://www.kimo-soft.hu/remuxing/test_cxv.m2ts

When I remux with tsMuxeR:
http://www.kimo-soft.hu/remuxing/test_tsmuxer.m2ts

The glitch (on about 22 seconds):
Image

User avatar
Claire
VSO Team Member
Posts: 5913
Joined: Mon Apr 02, 2007 1:39 pm
Location: France
Contact:

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by Claire » Mon May 04, 2015 2:43 pm

Thanks for reporting, we are working on it now.

djnice
Posts: 11
Joined: Thu Mar 12, 2015 7:41 am

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by djnice » Sun Jul 19, 2015 1:54 pm

Hello,

Any news on this?

User avatar
Claire
VSO Team Member
Posts: 5913
Joined: Mon Apr 02, 2007 1:39 pm
Location: France
Contact:

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by Claire » Mon Jul 20, 2015 8:08 am

No improvements. From internal tests done when we updated FFMPEG the support for this file got even worse, we corrected that so that the file would convert with the same bug as you reported but the initial bug still requires a fix but I think it might not be that simple otherwise it would have been done with we corrected the internal regression when we updated FFMPEG.

djnice
Posts: 11
Joined: Thu Mar 12, 2015 7:41 am

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by djnice » Fri Oct 21, 2016 6:52 am

Any news? If you fix, I will purchase the software again.

User avatar
cedric
VSO Team Member
Posts: 1375
Joined: Fri May 02, 2008 9:31 am
Location: Toulouse-FRANCE

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by cedric » Fri Oct 21, 2016 7:04 am

Can you try with last version?

Regards,

djnice
Posts: 11
Joined: Thu Mar 12, 2015 7:41 am

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by djnice » Fri Oct 21, 2016 6:42 pm

I tried the latest trial version (2.0.0.41), but the problem remains.

djnice
Posts: 11
Joined: Thu Mar 12, 2015 7:41 am

Re: [Bug] Glitches when remuxing

Post by djnice » Fri Aug 24, 2018 3:53 pm

I tried with the last beta (2.0.0.91), but the problem still remains.
:(

Post Reply