Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

download audio/video streaming

Moderators: Maggie, JJ, alexia, LouisM, Forum admin

Post Reply
User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 5045
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Cougar_II »

Did Not Connect: Potential Security Issue

Firefox detected an issue and did not continue to www.google.ca. The website is either misconfigured or your computer clock is set to the wrong time.

It’s likely the website’s certificate is expired, which prevents Firefox from connecting securely.

What can you do about it?

www.google.ca has a security policy called HTTP Strict Transport Security (HSTS), which means that Firefox can only connect to it securely. You can’t add an exception to visit this site.

The issue is most likely with the website, and there is nothing you can do to resolve it. You can notify the website’s administrator about the problem.
Downloader v6.0.0.78

On my MAIN Computer, when I enable RADAR MODE, I seem to lose Internet Connectivity....
See the message above.....

NO, I have NOT rebooted (YET) I was trying to find what is wrong....

On a 2nd PC, I DID see this message then POOF then is worked, I was back on the internet and was able to download using RADAR MODE....

Has anybody experienced this issue, specially getting stuck and not recovering, NEED to close Radar mode to recover internet access ????
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 5045
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Re: Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Cougar_II »

A reboot did NOTHING on my Main PC

Official VSO Bug reported: https://bugs.vso-software.fr/view.php?id=14067
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

Gripweed
Posts: 221
Joined: Wed May 23, 2007 12:12 am
Location: NJ USA

Re: Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Gripweed »

I'm not saying this is your problem but you might want to double check your URL. I have seen in the past when using RADAR it will produce a URL that looks similar to this: https:https://www.youtube.com/watch?v=3Yh_6_zItPU

Another (unlikely but possible) source of problems is that Firefox has just reached version 100. Some sites and programs are reading it as version 10 instead and will not use the browser because it is considered too old.

User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 5045
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Re: Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Cougar_II »

Hi,

Thank you for the feedback, but everything runs 100% NOT in Radar Mode, only occurs when I start Radar Mode, wonder if the VSO Proxy and/or because of Firefox 100 things are not happy.

100% NO ISSUES on my 2nd PC just this one here, weird :)
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 5045
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Re: Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Cougar_II »

Rolled back to v6.0.0.75 = NO ISSUES
Installed v6.0.0.76 = NO ISSUES

Installed v6.0.0.77 = ** ISSUES ***

So something on the proxy in v6.0.0.77 and v6.0.0.78 CHANGED and is causing me those errors....
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 5045
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Re: Did Not Connect: Potential Security Issue with PROXY

Post by Cougar_II »

YAY, after a TeamViewer session, VSO found my issue.....

They will work on a fix, and for now I have a solution to fix the situation for me....
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

Post Reply