Blindwrite - failed to burn in 3-secs

1:1 copy and backup, Copy Blu-ray, CD, DVD, BD-RE disks

Moderators: Maggie, Cougar_II, Forum admin

Post Reply
astage
Posts: 11
Joined: Thu May 22, 2008 12:06 pm

Blindwrite - failed to burn in 3-secs

Post by astage » Fri Mar 16, 2012 10:14 pm

Yet more Blindwrite 7 weirdness. :?

Tried to burn an .ISO file to CD-ROM - one that burns correctly with other applications before and after this - including Blindwrite 6. The .ISO also mounts successfully as a virtual CD.

Started write, flashed up "finished" in 3-secs. However, nothing was burnt tot he disk and the log shows:
"Exception during image read at sector -12353: [Unknown track type 6 (C:\workplace\BW5\U_BWT.pas, line 4650)]"
Needless to say, there is no such folder as "C:\workplace\" . The .ISO file was in "c:\zdir".

Full log:
2012-03-16 21:57:18 Info Writing completed in 00:03
2012-03-16 21:57:15 Info Finalize started
2012-03-16 21:57:15 Error Exception during image read at sector -12353: [Unknown track type 6 (C:\workplace\BW5\U_BWT.pas, line 4650)]
2012-03-16 21:57:15 Info Write started
2012-03-16 21:57:15 Info Buffer Under-run protection is enabled
2012-03-16 21:57:15 Info DAO PW writing mode selected
2012-03-16 21:57:15 Info Writing speed requested x16, effective x16
2012-03-16 21:57:15 Info DAO writing mode preferred
2012-03-16 21:57:15 Info Writing CD-ROM Disc [IDR Bootable CD] - Image Size 258.97 Mb.
2012-03-16 21:57:15 Info Dev. support DVD-R, DVD-RW Seq., DVD-RW RO, DVDRAM, DVD+R, DVD+RW, CD-R, CD-RW, DL DVD+R, DL DVD-R
2012-03-16 21:57:15 Info Using : 0:3:0 - Optiarc DVD RW AD-7241S 1.03 [F] (Ide)
2012-03-16 21:55:18 Info Imported file format - ISO@2048 (Data CD ISO)
2012-03-16 21:54:56 Info Loaded read profile ISO image
2012-03-16 21:54:56 Info Using Advanced SPTI interface
2012-03-16 21:54:56 Info Paramstr #00 : "D:\Video apps\vso\Blindwrite\7\BW.exe"
2012-03-16 21:54:56 Info System default language : English (United Kingdom)
2012-03-16 21:54:56 Info User default language : English (United Kingdom)
2012-03-16 21:54:56 Info Version : 7.0.0.0
2012-03-16 21:54:56 Info ExeName : D:\Video apps\vso\Blindwrite\7\BW.exe
2012-03-16 21:54:56 Info OS : Microsoft Windows 7 Ultimate (Build 7601: Service Pack 1)
2012-03-16 21:54:55 ---- ******************** Log session start 2012-03-16 21:54:55.427 PID 4916********************
Last edited by astage on Sun May 06, 2012 2:45 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Claire
VSO Team Member
Posts: 5913
Joined: Mon Apr 02, 2007 1:39 pm
Location: France
Contact:

Re: Blindwrite - failed to burn in 3-secs

Post by Claire » Thu Mar 22, 2012 9:37 am

What are you trying to burn, do you know if the disk is protected?

astage
Posts: 11
Joined: Thu May 22, 2008 12:06 pm

Re: Blindwrite - failed to burn in 3-secs

Post by astage » Thu Mar 22, 2012 6:27 pm

Claire wrote:What are you trying to burn, do you know if the disk is protected?
Various .ISO files self-created with the previous BlindWrite version or created with ImgBurn, etc.
Same problems after removal and reinstall of CopyTo5/BlindWrite7.
Same after total removal of all VSO applications/drivers and the installation only of CopyTo5/BlindWrite7.
Removed again.
Installed CopyTo4/BlindWrite6 and the problems disappeared!

User avatar
cedric
VSO Team Member
Posts: 1375
Joined: Fri May 02, 2008 9:31 am
Location: Toulouse-FRANCE

Re: Blindwrite - failed to burn in 3-secs

Post by cedric » Mon Apr 02, 2012 3:42 pm

Hi,

Please, can you upload an ISO file having this problem using our ftp transfer tool:

http://download2.vso-software.fr/other/ ... Files2.exe

Thank you.

astage
Posts: 11
Joined: Thu May 22, 2008 12:06 pm

Re: Blindwrite - failed to burn in 3-secs

Post by astage » Sun May 06, 2012 2:46 pm

Sorry cannot upload - since the link is far too slow. Just try any ISO.

Post Reply