Search found 793 matches

by Coral
Sat Oct 26, 2019 9:23 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

Sorry, I couldn't reproduce the issue. Maggie also tried but couldn't either.
Perhaps the only possible way is to try and reproduce using the same movie file which you are using.
by Coral
Fri Oct 25, 2019 4:14 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

It could well be a bug. The problem is trying to reproduce the issue, since it is not apparently happening to others. I will be running some tests today and see what results I get. BTW, ConvertXtoHD has almost the same structure as ConvertXtoVideo. It would take perhaps a little longer to get used t...
by Coral
Fri Oct 25, 2019 3:39 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

As I said earlier, This problem also happened to me. But in my case it was in the movie file not the subtitles or the application.
Although your problem could be coming from a different source.
by Coral
Fri Oct 25, 2019 3:24 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

mue.mat, Are the movies from the same source, like for example a series ? Can you try an other move which is not MKV. You can perhaps try MP4 ? You can also try the VLC player on the problematic conversions, just for a test. I had the same problem happen to me once. I have changed the movie and that...
by Coral
Thu Oct 24, 2019 11:33 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

mue.mat wrote:
Thu Oct 24, 2019 11:03 am
PotPlayer
But this isn't the problem either.
I'm burning Blu-ray-structure to disk and watching the movie by beamer.
Subtitles are appearing «wrong» both, with any kind of media player and watching by beamer.
I suggest not to burn on media at least until the problem is solved.
by Coral
Thu Oct 24, 2019 9:34 am
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

mue.mat wrote:
Thu Oct 24, 2019 6:25 am
Strange, I cannot attach subtitle file. But the subtitles files are not the problem. The error occurs ALWAYS.
Can you please let us know which media player you are using ?
by Coral
Thu Oct 24, 2019 3:20 am
Forum: i_ Menu Editing Resources
Topic: Menu audio fade in/out
Replies: 7
Views: 3593

Re: Menu audio fade in/out

After a few tests... It appears to me that, the fade-out is messed up (disappeared, except when leaving a page). Audio is getting bad when changing the menu page. Fade-in at launch is being skipped but seems to work correctly the rest of the time? I am to understand that you are referring to the mo...
by Coral
Sun Oct 20, 2019 8:01 pm
Forum: ConvertXtoHD 3
Topic: ConvertXtoHD - Latest beta - 3.0.0.73 released!
Replies: 13
Views: 5933

Re: ConvertXtoHD - Latest beta - 3.0.0.70 released!

jrt wrote:
Sun Oct 20, 2019 4:27 pm
Hallo VSO-Team,

When is the version 4.xx, 64 bit expected, which is listed in the version history, if you install the program?
Don't expect it soon !!
by Coral
Sun Oct 20, 2019 5:57 am
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: Log window
Replies: 6
Views: 774

Re: Log window

I don't think at this stage and as things stand you should have high hopes that it will ever happen. All the major efforts are in the direction of the 64 bit version. But still, I don't know if it will be considered or not since with every addition new bugs emerge.
by Coral
Sat Oct 19, 2019 5:23 pm
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

I shall try a conversation from MKV to Blu-Ray.
No problems here with MKV to Blu-Ray 576p and 1080p
Sorry about the quality of he picture PowerDVD does not allow screen capture from Blu-Ray
by Coral
Sat Oct 19, 2019 2:12 pm
Forum: ConvertXtoVideo 2
Topic: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly
Replies: 21
Views: 2798

Re: Latest beta version 2.0.0.98: Subtitles not working properly

I have just made a test conversion MP4 to MKV --> DVD. Subtitles are working fine here.
Default Settings.

Top Attachment: MKV Hard Coded
Bottom Attachment: DVD Subtitles
by Coral
Sat Oct 19, 2019 12:46 pm
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: Log window
Replies: 6
Views: 774

Re: Log window

I stand to be corrected, I think that the attached log window went away with the introduction of version 7.
I had all the versions of 7 since alpha but unfortunately lost everything when my HDD crashed.
I can trace it back to version 7.0.0.28 and it was already gone by then.
by Coral
Fri Oct 18, 2019 2:35 pm
Forum: i_ Menu Editing Resources
Topic: Menu audio fade in/out
Replies: 7
Views: 3593

Re: Menu audio fade in/out

Coral, when you said "In ConvertXtoDVD" do you mean the template editor of CXtoDVD? Is it working for the previews but not afterburning? Is it what you mean? [btw I moved the topic to the right place] As for the first question, I do NOT mean the Template Editor. I mean the actual application. As fo...
by Coral
Thu Oct 17, 2019 11:06 am
Forum: i_ Menu Editing Resources
Topic: Menu audio fade in/out
Replies: 7
Views: 3593

Re: Menu audio fade in/out

Adding the audio separately: In ConvertXtoDVD, I checked the duration and fade in/out. they are working fine here. It is only the start which is not working. You must leave "Loop main selection" un-selected when checking the preview (remote control icon button) In Template Editor the audio is not be...
by Coral
Mon Oct 14, 2019 10:24 pm
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: Just curious on something
Replies: 2
Views: 642

Re: Just curious on something

VSO are trying to get the "cleanest" possible version before moving on to the 64bit version. In simple terms, version 7.0.0.64 has also been buggy to a certain extent .
by Coral
Mon Oct 14, 2019 6:21 pm
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: Had to reinstall Windows 10 - ConvertX says it is on "too many computers" !!!
Replies: 2
Views: 768

Re: Had to reinstall Windows 10 - ConvertX says it is on "too many computers" !!!

I can't imagine what happened. Since you are still using the same PC, you still have the same computer ID.
I'll try to contact VSO support.
by Coral
Mon Oct 14, 2019 1:11 am
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: 7.0.0.67 error message preview screen
Replies: 27
Views: 3117

Re: 7.0.0.67 error message preview screen

Just to put in my two bit: When I have to deal with subtitles which contain first and last line of advertising, I would remove just the text on the number one entry and delete everything on the bottom. So far I've never had any problems.

Have you ever tested this issue on another player ?
by Coral
Fri Oct 11, 2019 11:42 am
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: CXD - Latest beta - 7.0.0.67 released!
Replies: 288
Views: 79058

Re: CXD - Latest beta - 7.0.0.67 released!

"Personnaliser" appears in the Template Editor. It is in all color changing options.
by Coral
Fri Oct 11, 2019 8:17 am
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: ConvertXtoDVD - Latest beta - 7.0.0.73 released!
Replies: 34
Views: 9031

Re: ConvertXtoDVD - Latest beta - 7.0.0.68 released!

Just to inform that the Bug Report Tool has some problems which are being looked into.

Please be patient.
by Coral
Wed Oct 09, 2019 2:03 pm
Forum: ConvertXtoDVD 7
Topic: CXD - Latest beta - 7.0.0.67 released!
Replies: 288
Views: 79058

Re: CXD - Latest beta - 7.0.0.67 released!

It's working fine and automatically for me... mmh, what's exactly happening? when the timer get to 0 it starts again? (please send me an email to support@vsosoftware.fr, easier for me to help) It stuck at that point and asks me to Insert The Media Yes, it happend to me once too. All I did was to ig...