Search found 7 matches

by Nikorasu95
Tue Jul 09, 2019 10:57 pm
Forum: ConvertXtoHD
Topic: ConvertXtoUHD - is it on work ?
Replies: 4
Views: 360

Re: ConvertXtoUHD - is it on work ?

Hi minhcute, Thank you so much for your support! :wink: You are absolutely right. We'll be very soon working on 4k, x265HEVC, UHD, better colour depth... It's our top-priority! I'll keep you informed of our plans by PM. (thanks for the market info, it's always useful for us!) Cheers, Please tell me...
by Nikorasu95
Sat Jan 26, 2019 7:05 am
Forum: ConvertXtoHD
Topic: CXtoHD - Latest beta - 3.0.0.69 released!
Replies: 109
Views: 37775

Re: CXtoHD - v3.0.0.66 beta version

On 3.0.0.66 the chapter menu is rendered incorrectly where the chapter thumbnails are completely blank and invisible. The chapter thumbnails show up completely fine in the Menu Editor but in the conversion preview and the finished product it does not. I tested this on 2 movies so far. Attached is a ...
by Nikorasu95
Sat Jan 26, 2019 7:00 am
Forum: ConvertXtoHD
Topic: BUG: Chapter menu thumbnails is rendered blank and invisible
Replies: 1
Views: 293

BUG: Chapter menu thumbnails is rendered blank and invisible

I'm on ConvertXtoHD version 3.0.0.66. This bug happens when using both NVENC and CPU decoding. Chapter menu is rendered incorrectly where the chapter thumbnails are completely blank and invisible. The chapter thumbnails show up completely fine in the Menu Editor but in the conversion preview and the...
by Nikorasu95
Thu Jan 24, 2019 10:12 am
Forum: ConvertXtoHD
Topic: UHD
Replies: 1
Views: 831

Re: UHD

I 2nd this! I would really love UHD to be supported. Dragging over a 4K file to ConvertXtoHD just results in the content down sampled to 1080p.
by Nikorasu95
Thu Jan 24, 2019 1:20 am
Forum: ConvertXtoHD
Topic: BUG: NVenc encoding failed, but no errors reported
Replies: 1
Views: 391

Re: BUG: NVenc encoding failed, but no errors reported

This issue seems to be fixed in version 3.0.0.65
by Nikorasu95
Tue Dec 05, 2017 4:15 pm
Forum: ConvertXtoHD
Topic: Set default audio for playback not working.
Replies: 0
Views: 850

Set default audio for playback not working.

When burning movies with multiple audio streams such as Japanese and English. If Japanese is the first audio stream in the list and English is 2nd, whenever I try to set English as "Set as default for playback" after I burn the movie and play on the blu-ray player Japanese will still be the default ...
by Nikorasu95
Fri Jun 23, 2017 8:21 am
Forum: ConvertXtoHD
Topic: Bug where sometimes font is small.
Replies: 2
Views: 777

Bug where sometimes font is small.

There is a bug where sometimes font is small. I burned 3 movies with this issue so far. The bug happens randomly. It doesn't matter what font I use, it still happens. Sometimes the bonus button text will be small, sometimes the play button text, and sometimes it's the chapter button text, it's somet...