background video in the self-made menu

Download new themes, more buttons, background images and more. Share your own creations for others to use too.

Moderators: Coral, Maggie, JJ, ckhouston, Phil, Forum admin

Post Reply
jrt
Posts: 8
Joined: Tue Nov 04, 2014 8:21 pm

background video in the self-made menu

Post by jrt » Sun Jul 29, 2018 4:20 pm

Hello,
When I add a background video in a standard menu, I am automatically asked if I want to take over its audio track.
this is not done in a self-made menu.
is the error with me or is that a mistake in the program?

User avatar
Coral
VSO Moderators
Posts: 1475
Joined: Fri Feb 06, 2009 7:10 am
Location: Malta

Re: background video in the self-made menu

Post by Coral » Mon Jul 30, 2018 11:18 am

That usually happens if the background movie has also audio.
You can opt not to use the audio part of the movie by clicking No when you are prompted.

jrt
Posts: 8
Joined: Tue Nov 04, 2014 8:21 pm

Re: background video in the self-made menu

Post by jrt » Wed Aug 08, 2018 7:27 pm

that's my problem, in the self-created menu, is not asked if I want to take over the audio track of the background video or not.
So I'm wondering if this is fundamental to self-made menus or a bug in the program.
because if I extract this audio track and insert separately, that works, but then I get the video and the audio track out of sync.

Post Reply