4.0.14.14 Drive error messages

Burning software suite: burn CD / DVD / Blu-Ray, data, movies, photos, audio, ISO files

Moderators: Maggie, Cougar_II, Forum admin

Post Reply
plc731
Posts: 2
Joined: Wed Sep 10, 2008 7:09 pm

4.0.14.14 Drive error messages

Post by plc731 » Wed Sep 10, 2008 7:24 pm

I used version 4.0.4.60 with no problems. Since updating to 4.0.14.14, the following errors occur: "F:\ is not accessible Incorrect function." I cannot access drive through XP, however, CopyToDVD will write to it.

Also, error: "Windows - No Disk Exception Processing Message C0000013 Parameters 75b6bf9c 4 75b6bf9c 75b6bf9c" occurs when going to CopyToDVD Manager. After cancelling error message twice the program begins.

I've tried switching DVD drives, reloading program, and restoring system to point prior to upgrade - nothing worked.
I am what would most appropriately be considered a novice PC user.

User avatar
Cougar_II
VSO Fanatic
Posts: 4846
Joined: Wed Apr 04, 2007 7:35 pm
Location: Québec, Canada

Post by Cougar_II » Wed Sep 10, 2008 9:17 pm

Hi,

Here's a good page I found on this error:

http://www.consumingexperience.com/2007 ... ssing.html
VSO Software Golden Membership Proud Owner / VSO Software Beta Tester
Image

plc731
Posts: 2
Joined: Wed Sep 10, 2008 7:09 pm

Thanks

Post by plc731 » Thu Sep 11, 2008 3:16 pm

Thanks cougar_ii. The options did not work for me. Since my original post, I have determined that the "No Disk" problem occurs only when I run CopyToDVD. The "not accessible" error is permanent.
Thanks again for the prompt response.

celer
Posts: 1
Joined: Mon Oct 06, 2008 9:28 pm

Post by celer » Mon Oct 06, 2008 9:44 pm

Hi,
I`ve had only the "Windows - No Disk Exception Processing Message C0000013 Parameters 75b6bf9c 4 75b6bf9c 75b6bf9c" problem using Vista 32 SP1. For me the second suggestion (changing the drive letter assignments for the "Removable media" Drives) on the website linked above worked perfectly so the error mesage has disappeared now. Big THX to cougar_ii :D

I guess the reasen for the problem could be Norton Removal Tool as assumed on the website cause I also used it to get rid of all Norton crap preinstalled on my new PC.

Greetings
celer

Post Reply