[Solved] No sound from any media file

bluray player, video player, audio player, free video player, free media player

Moderators: ckhouston, JJ, Claire, Forum admin

[Solved] No sound from any media file

Postby eryoung2k » Mon Jun 02, 2014 2:05 pm

Hello,
Really hoping to get this media player to work but can't get any sound from any media file (mp3,avi) I know these files work. Please help. Here is a log file. Weird thing it will play audio from the preview pane. When your choosing a mp3 file to play it will play from that preview window. But when you get it loaded up in the player it will not play. if its a 2:45 min song it will display 2:45 of 2:45 above the volume slider



:std_log='C:\ProgramData\VSO\VSO Media Player\1\log\Vmp_mainlog_.20140602.095612.090.log'
:library=false
:app_name=VMP.exe
:app_version=1.4.3.486
:most_recent=first
:event_header='{time} {type}'
:LongDateFormat=yyyy"-"mm"-"dd
:ShortDateFormat=dd mmm
:LongTimeFormat=hh":"nn":"ss"."zzz
:ShortTimeFormat=hh":"nn":"ss
:status=started
:group_indent=4

09:56:00.024 Verbose Duration: 0:02:46
09:56:00.024 Verbose Media kind: Audio
09:56:00.024 Verbose Scheme: F:\Music\Music\Led Zeppelin\Led Zeppelin\Zeppelin 1\Good Times Bad Times.mp3
09:56:00.024 Verbose Name: Good Times Bad Times
09:56:00.016 Info mp3 main audio 2 Ch., 44100 Hz, 320 Kbps - Unspecified
09:56:00.016 Group Audio streams
09:56:00.016 Group Streams in file
09:56:00.015 Info Setting cover from image file 'F:\Music\Music\Led Zeppelin\Led Zeppelin\Zeppelin 1\AlbumArt_{43B344E4-4CC2-4F35-94A8-E82F8DE2111C}_Large.jpg' inside audio file folder
09:55:59.995 Group Starting: "Good Times Bad Times"
09:55:59.824 Verbose AV LOADER: Opening file "F:\Music\Music\Led Zeppelin\Led Zeppelin\Zeppelin 1\Good Times Bad Times.mp3"
09:55:59.818 Info F:\Music\Music\Led Zeppelin\Led Zeppelin\Zeppelin 1\Good Times Bad Times.mp3
09:55:59.639 Group Loading playlist from file picker.
09:55:49.197 Info Display cleared
09:55:49.147 Info Stopping preview component
09:55:49.146 Info Video display is being cleared because user stopped playback
09:55:49.133 Info Closing lyrics form
09:55:49.132 Group Stopping: "04 Sir Duke.mp3"
09:55:49.131 Warning Playback locked at 0:00:00, switching to next play item
09:55:25.245 Verbose Duration: 0:03:52
09:55:25.245 Verbose Media kind: Audio
09:55:25.245 Verbose Scheme: F:\Music\Music\Stevie Wonder\Song Review A Greatest Hits Collection [Import Bonus Tracks]\04 Sir Duke.mp3
09:55:25.245 Verbose Name: Sir Duke
09:55:25.237 Info mp3 main audio 2 Ch., 44100 Hz, 320 Kbps - Unspecified
09:55:25.236 Group Audio streams
09:55:25.236 Group Streams in file
09:55:25.197 Info Setting cover from within audio file 'Sir Duke'
09:55:25.175 Group Starting: "Sir Duke"
09:55:25.013 Info F:\Music\Music\Stevie Wonder\Song Review A Greatest Hits Collection [Import Bonus Tracks]\04 Sir Duke.mp3
09:55:24.828 Group Loading playlist from file picker.
09:55:01.149 Info Command line: 0 parameter(s)
Param #00: "C:\Program Files (x86)\VSO\VSO Media Player\1\VMP.exe"
09:55:01.149 Info Total Physical Memory : 16336 Mb.

Available Physical Memory : 14302 Mb.
Memory Load : 12%
Total Virtual Memory : 4095 Mb.
Available Virtual Memory : 3833 Mb.
Available extended Virtual Memory : 0 Mb.
Total Memory : 18768 Mb.
Available Memory : 16557 Mb.
09:55:01.149 Info Processor Intel(R) Core(TM) i7-3630QM CPU @ 2.40GHz with 8 core(s) CPU
Pipeline(s): 8 - parallelize up to 8
Supported instruction set: MMX,sse,sse2,sse3,ssse3,sse41,sse42,avx,aes
09:55:01.141 Info OS : Windows 8 (64 bits), Build 9200, service pack 0.0
file name : C:\Program Files (x86)\VSO\VSO Media Player\1\VMP.exe
file version : 1.4.3.486
User language : English (United States)
System language : English (United States)
09:55:00.634 Important The operation completed successfully
09:54:37.690 Info Launching vso report tool
09:54:37.687 Important Launching automatic incident report
09:54:37.687 ------------ *******************************VMP.exe:4636 Log session start 2014-06-02 at 09:54:31.118********************************
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Mon Jun 02, 2014 10:56 pm

Anybody? I would really like to give this Media player a try, it looks nice and clean.

Thank you and take care,
Eddie
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby Claire » Tue Jun 03, 2014 9:53 am

we will get back to you soon.

Does the file play fine in VLC?

Would you be able to send the file to us if we needed it for a test?
User avatar
Claire
VSO Team Member
 
Posts: 5914
Joined: Mon Apr 02, 2007 1:39 pm
Location: France

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Tue Jun 03, 2014 1:56 pm

Yes it does, all the files have been trying play in VLC when I get home tonight from work I will email the file thank you very much for responding
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Tue Jun 03, 2014 9:03 pm

I'm sorry I miss read your response, if you need the file just tell me where you want me to send it. Thank you very much
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Fri Jun 06, 2014 1:48 pm

Anything? Please give me direction on how to fix this problem.

Thank you very much
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby felicia » Tue Jun 10, 2014 10:21 am

Hi,

Sorry for the delay, I'm the person in charge of VMP and I'm just back to the office and claire is on holliday since last week.
The easiest way to send the file is to use http://download2.vso-software.fr/other/ ... tFiles.exe
Please once the upload is finished send me an email: <felicia@vsosoftware.fr

Best regards,

Felicià
felicia
VSO Team Member
 
Posts: 595
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:50 am

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Wed Jun 11, 2014 9:19 am

felicia wrote:Hi,

Sorry for the delay, I'm the person in charge of VMP and I'm just back to the office and claire is on holliday since last week.
The easiest way to send the file is to use http://download2.vso-software.fr/other/ ... tFiles.exe
Please once the upload is finished send me an email: <felicia@vsosoftware.fr

Best regards,

Felicià


I will upload the file when I get home from work tonight thank you for responding
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm

Re: No sound from any media file

Postby eryoung2k » Mon Jun 16, 2014 4:26 pm

Thank you to VSO software for fixing my problem!! I was finally able to connect to there tech support (time difference problem) and I let them take control. Looks like it was just a source button that needed to be clicked off. Media player is working great!!!

Thank you
Eddie
eryoung2k
 
Posts: 8
Joined: Fri Aug 16, 2013 2:48 pm


Return to VSO Media Player

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest