No media player

Burning software suite: burn CD / DVD / Blu-Ray, data, movies, photos, audio, ISO files

Moderators: Cougar_II, cedric, Forum admin

No media player

Postby scarboro98 » Mon Apr 23, 2012 11:23 pm

When I add photos to Copy To 5 I have selected, and get the option to add a media player to the cd. The Copy To program runs and then displays the following error.
Access Violation at address 00AD1A4D in module 'BurnEngine.exe.' Read of address 00000061.

VSO Copy To Reports the disk was created successful but the finished disk has the photo (JPG) files but no player.

Posted an error over a week ago but never got a reply. Can anyone help?
Attachments
2012-04-18_130043.jpg
scarboro98
 
Posts: 22
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:43 am

Re: No media player

Postby Claire » Tue Apr 24, 2012 10:13 am

Hello,

"get the option to add a media player" this has not been added yet to version 5 but will be in a future version.

As for the burning and access violation can you tell me if you get it with version 5.1.0.2 (available on VSO website)?
User avatar
Claire
VSO Team Member
 
Posts: 5914
Joined: Mon Apr 02, 2007 1:39 pm
Location: France

Re: No media player

Postby flogger123 » Thu Apr 26, 2012 3:16 pm

Will be great if this feature gets implemented. +1 on this.
User avatar
flogger123
 
Posts: 15
Joined: Sat Jan 28, 2012 2:15 pm


Return to CopyTo - CopyToDVD

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests