[Solved] Copy To 5

Burning software suite: burn CD / DVD / Blu-Ray, data, movies, photos, audio, ISO files

Moderators: Cougar_II, cedric, Forum admin

[Solved] Copy To 5

Postby sverkalo » Mon Dec 19, 2011 10:00 pm

I open by right click an .iso image.
Copy TO 5 cache files and the nothing happens.
What gives?

Also in version 4 when I double clicked it was going straight to burn but now it writes a new image...
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby cedric » Wed Dec 21, 2011 3:29 pm

Hi,

Please, can you confirm your problem is fixed in last version (5.0.1.1) :

http://www.vso-software.fr/products/dow ... d-free.php

PS: version information has not been updated yet.

I'm waiting for your feedback...

Thank you!
User avatar
cedric
VSO Team Member
 
Posts: 1375
Joined: Fri May 02, 2008 9:31 am
Location: Toulouse-FRANCE

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Wed Dec 21, 2011 4:42 pm

Yes it works.
I dislike personally the fact that if I don't select any of the boxes (for project selection)
at manager start, the program closes.
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby cedric » Wed Dec 21, 2011 7:04 pm

Hi,

Now, when you close the project type selection windows, an empty data project is opened as default...
Just redownload the installer file of 5.0.1.1 version, then reinstall...

Regards.
User avatar
cedric
VSO Team Member
 
Posts: 1375
Joined: Fri May 02, 2008 9:31 am
Location: Toulouse-FRANCE

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Wed Dec 21, 2011 7:13 pm

Hi cedric,
is the download link the new corrected 5.0.1.1?
Instead of the usual 588 etc.
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby cedric » Wed Dec 21, 2011 9:50 pm

Hi,

Use this download link :

http://www.vso-software.fr/products/dow ... d-free.php

Be sure your web browser don't launch installer from cache (temporary folder), but restart the download process.
Clean your browser temporary files if you want to be sure.

Thanks.
User avatar
cedric
VSO Team Member
 
Posts: 1375
Joined: Fri May 02, 2008 9:31 am
Location: Toulouse-FRANCE

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Tue Dec 27, 2011 12:34 am

This is what I get when I try to burn an iso image of some megabytes.

It is a bootable Acronis Image of the program.

I get the same by Copy 4.

After erasing the media, the burn went fine.

But before it showed that I need 46Gb for the burn.
Attachments
Capture.jpg
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Tue Dec 27, 2011 12:55 am

This setting is not retained at the program.

Some times also the starter doesn't close if I don't kill it from the Task Manager.
Attachments
Capture.jpg
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Mon Jan 30, 2012 11:39 am

Right Clicking on a Folder and trying to burn as DVD at an iso image gives an error and doesn't create the image.

4 was fine at that.

If I open it with the manager it creates the .iso fine.
Attachments
Capture.jpg
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece

Re: Copy To 5

Postby sverkalo » Sun Feb 26, 2012 10:51 pm

When I double click on an ;iso it begins to burn without the dialog to select the speed.
This at the latest version.
Desktop
Zalman 600W/Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)/i7 2600K@4.5/Corsair 16G DDR3/Geforce 8800GTS 640@Quadro FX5600(285.62)/WD VelociRaptor 300@10K(OS)/ 2x1TB Samsung F1@RAID 0/LG BH10LS30/Optiarc 7240S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1/2xHP 22'' Monitors/M-Audio AV30 Speakers

Laptop
Clevo W170HN/i5 2410(2.30)/4G DDR3/Geforce GT 540M(285.62)/Liteon DS8A5S/W7 Pro 64bit/MC 6.0.1

YouTubeVimeoLinkedIn
User avatar
sverkalo
 
Posts: 66
Joined: Mon Feb 04, 2008 10:35 pm
Location: Thessaloniki Greece


Return to CopyTo - CopyToDVD

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest